![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-seventiseven77- |
![]()
|
Goście ![]() |
(IMG:http://img96.imageshack.us/i/beztytuucax.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 14 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: W. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
-seventiseven77- |
![]()
|
Goście ![]() |
chodzi o to ze wywala mi caly skrypt php (to bylo w obrazku) przy dodawaniu rekordu
nowego i nie wiem gdzie mam blad |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 14 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: W. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeglądarka wywala kod php tylko w kilku przypadkach:
a po linkach: Widać, że to jest to (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chyba, że serwer masz ustawiony na opcję wykonywania php w plikach .htm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
-seventiseven77- |
![]()
|
Goście ![]() |
wszystko mam na rozszerzenie "htm" i normalnie dziala
chyba ze sie nie laczy z baza bo w phpmyadmin nie widze by dodawalo jakie kolwiek rekordy u kolegi ten skrpyt dziala wszystko mu dodaje a u mnie wywala na przegladarke skrypt |
|
|
![]()
|
|
To ustaw sobie tak jak pisałem serwer na parsowanie plików .html jako php (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
-seventiseven77- |
![]()
|
Goście ![]() |
i to powinno pomoc?
|
|
|
![]()
|
|
Tak albo po prostu zmiana rozszerzeń na php (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
-seventiseven77- |
![]()
|
Goście ![]() |
mam plik jako strona internetowa i ona jest zapisana w .HTML
i plik gdzie mam ten skryp zapisany w .PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 39 Dołączył: 7.11.2010 Skąd: Raz tu, raz tam Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Podobno tu nie odrabiamy zadan domowych (inne takie tematy zawsze byly zamykane)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 11:44 |