![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam jak w temacie potrzebuje przykładowego skryptu na zmianę w zawartości tabeli tylko dla jednego użytkownika przykład:
Twoje ID: 1 Twój nick: PhpForum Zmień na : [ ] [ok] Ma polegać na zmianie: uster_nick oczywiście w sesjii po zalogowaniu. Lgowanie/ Rej itp wszystko już mam. Pozdrawiam Potrzebuję także skryptu na odczytywanie z tabeli danego użytkownika ale niewiem jak to napisać w php przykład: Kod if (isset($_SESSION['user_id'])) {
If $user_status = 1 { echo "<p>Twoje konto jest zablokowane</p>"; } else { Skrypt Bla bla bla } } Ten post edytował Potar 7.05.2010, 17:48:43 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmiana nazwy
Czemu używasz cudzysłowów a nie apostrofa ? Pobierasz pole z nazwą i je analizujesz - najlepiej wpisać nazwę do zmiennej w sesji
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Coś mi nie działa z tą zmianą, tzn niby wykonuje ale żadnego zapytania do tabeli nie ma skrypt:
Dodam jeszcze prośbę o mały skrypt: Otworzy plik xxx.dat i zmieni mu pole z xxx na pole z inputa. Podam jeszcze ze wpisy są oddzielone kreskami ||. Odświeżam. To jak pomoże ktoś? Potrzebuje tylko poprawic mój skrypt i jeden gotowy (edycja pliku na serwie). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:21 |