![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 3 Dołączył: 24.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
A więc dam kawałek kody, by nie było:
Na początku są przykładowe dane... A więc jak pewnie już wiecie robię sobie internetowy dzienniczek dla nauki... I mam grupy ręcznie robione... I za każdym razem jak się poprawi ocenę, strona ma wysyłać maila do Adminów grupy do której należy użytkownik... I zapętla mi się strona :/ Niech ktoś poprawi by działało... Dzięki z góry ;] |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 224 Pomógł: 3 Dołączył: 24.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, że się zainteresowałeś... wyskakuje mi następujący błąd:
Kod Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/vhost/home/pilach-admin/pilachowski.pl/home/kuba/public_html/dzienniczek/pokazywanieprzedmiotu.php on line 145 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/vhost/home/pilach-admin/pilachowski.pl/home/kuba/public_html/dzienniczek/pokazywanieprzedmiotu.php on line 145 Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/vhost/home/pilach-admin/pilachowski.pl/home/kuba/public_html/dzienniczek/pokazywanieprzedmiotu.php on line 145 Wie ktoś o co chodzi...? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 12 Dołączył: 19.03.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
może klamra z while nieco wczesniej zamknięta powinna być na przykład przed funkcją mail()?
Poza tym przeczytałem w manualu, że implode() używa się do łączenia stringów z tablicy, w jeden string, oddzielony jakimś wybranym stringiem a ty chcesz wartość w tablicy która jest stringiem ($zos['email']) wstawić do funkcji która chce tablice stringów, może zadziała to tak:
i nie wiem czy można oddzielać adresatów średnikami, bo to trzeba przeczytać RFC2822 http://www.faqs.org/rfcs/rfc2822.html spróbój na przykład przecinkiem bo tak napisali w manualu jako pierwszy przykład |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fakt zamiast implode powinien być explode. Po drugie ile adresów trzymasz w $zos['email']? Po trzecie ile rekordów wyświetli
? Innymi słowy ilu Adminów, może należeć do danej grupy?
Ten post edytował CuteOne 27.03.2011, 17:04:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:35 |