![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, jestem początkujący z php/mysql jeśli chodzi o pisanie własnych skryptów.
Html znam ![]() Mam 3pliki. Wyswietl.php
nowyprezenter.html nowyprezenter.php
Problem polega na tym, że skrypt po wpisaniu tylko 3tabelek w formularzu powinien zwrócić 'nie zostały wypelnione wszystkie pola' jednak tak nie jest... Dalej, nie wysyła danych do bazy, a wyświetla "Towar został dodany do bazy danych. wróć". Co robię nie tak, czekam na waszą pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
if (!imie || !$ksywka || !$stanowisko || !$gg)
($imie) pokaż jak wygląda twoja tabela w bazie, może zapomniałeś jakiejś wartości podać przy zapytaniu? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 176 Pomógł: 31 Dołączył: 26.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
r4xz poprawiłem i
Cytat nie zostały wypelnione wszystkie pola chodź wszystkie są wypełnione.. ![]() Tabela: http://magicradio.pl/upload/index.php?id=21 guilty82 <- nic nie dało.. f5... proszę dalej o pomoc... f5 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Jak zmieniałeś w ifie na $_POST to tutaj też zmieniłeś ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki, poszło. Moje pliki wyglądają teraz:
nowyprezetner.php
wyborbazy.php
nowyprezenter.html
Co muszę zrobić żeby: a) łączenie z bazą było w pliku config.php ? jak ten plik powinien wyglądąć ![]() Pozdro! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:11 |