![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Od dłuższego czasu próbuję zrobić wirtualną walutę diamentów ,które dostaje się za wysłanie sms'a lecz nic z tego. Dodałem tabelę o nazwie "diamenty" dałem na nią AUTO INCREMENT. A tutaj kawałek kodu ,który ma wyświetlać w panelu użytkownika aktualny stan diamentów.
Pomoże ktoś ? Będę bardzo wdzięczny ! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak teraz wygląda mój kod ,lecz i tak nie rozwiązuje to problemu. Gdy wchodzę w panel użytkownika wyświetla mi: Cytat Błąd podczas wykonywania zapytania
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślałem że podczas przepisywania kodu sie skapniesz sam...
nie wiem jak u ciebie ale mój serwer nie domyśla się z jakiej tabeli ma pobrać dane... a jak juz mam odwalać twoją robotę to:
|
|
|
![]()
|
|
dzięki działa.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 08:42 |