![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2019 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zaczynam z php, ponieważ muszę zrobić strone do mojego serwera z gry, który jest połączony baza danych.
Mam problem gdy klikam "Dodaj Monete" dodaje ją i wykonuje update do bazy lecz nie aktualizuje mi sesji mógłby ktoś mnie naprowadzić co zrobić ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam . Pokazanie monety : Przycisk:
Skrypt:
tutaj plik essa.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
W czasie update nigdznie nie zapisujesz nowej wartosci do $_SESSION['monety'] to niby czemu mialby ci tam cos zmienic?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2019 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłbyś wyjaśnić bardziej lub pokazać na przykładzie ?
|
|
|
![]()
|
|
A co tu bardziej wyjasniac? Skoro chcesz miec nowa wartosc w sesji to te wartosc masz tam wpisac
$_SESSION['monety'] = 'nowa wartosc'; |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
$_SESSION['monety'] = $monety
(IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif) Przeciez nigdzie nie masz zmiennej $monety wiec skoro do sesji zapisujesz NIC to i NIC dostajesz. Wlacz myslenie. Skoro zwiekszasz monety o 1 w bazie, to i chyba w sesji masz zwiekszyc o 1 co nie? $_SESSION['monety']++; i juz |
|
|
![]()
|
|
o chłopie jesteś bogiem, dziękuję ci bardzo ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 15:35 |