![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam oto taki kod i gdy wstawiam go na stronie pokazuje się syntax error i przez to ze raczkuje w PHP i MySQL chcę się was zapytać w czym mogłem popełnić błąd
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Ciapki Panie, ciapki gdzie popadnie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 6.03.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakie ciapki? Nie rozumiem zbytnio (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/nerdsmiley.png)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Ciapki, czyli apostrofy lub cudzysłowy... Zobacz, jak się ich używa.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki za odpowiedź. Pomogła bo nie ogarnąłem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teraz kod dziala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mam jeszcze jeden problem, otóż teraz działa sam update i chciałbym żeby pokazywane to było od razu po zupdatowaniu z zmiennej sesyjnej $_SESSION['drewno']. Ale po nacisnieciu przycisku zmienia sie wartosc w bazie ale nie w tej zmiennej. Jak temu zaradzić ? Dodam cały kod z skryptem gry.
|
|
|
![]()
|
|
No to musisz nadpisać również zmienną sesyjną.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 13:20 |