![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Wszystkich,
w tematyce php i mysql jestem raczkujący więc proszę o wyrozumiałość. Chcę stworzyć z poziomu php tabelę o nazwie, którą wcześniej wpisuję w polu "nazwa" no iniestety nie wychodzi mi to ;-/ oto co skromnego do tej pory "stworzyłem"
byłbym bardzo wdzięczny o wskazówki gdzie mogłem popełnić błąd gdyż wyskakuje mi następujący Parse error: parse error in c:\usr\krasnal\www\maciej\index.php on line 22 Z góry dzięki pozdrawiam wszystkich Maciej |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brak cudzysłowów/apostrofów
Poprawnie jest:
niepoprawnie (ten sam błąd co u ciebie)
Poza tym.... ogólnie mam wrażenie, że nie wiesz jak się korzysta z tabel. Do przechowywania 1000 użytkowników nie musisz robić 1000 tabel, wystarczy jedna. No ale mogę się mylić, może masz jakiś inny cel. Ten post edytował peter13135 23.06.2011, 16:35:28 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brak cudzysłowów/apostrofów Poprawnie jest:
niepoprawnie (ten sam błąd co u ciebie)
Poza tym.... ogólnie mam wrażenie, że nie wiesz jak się korzysta z tabel. Do przechowywania 1000 użytkowników nie musisz robić 1000 tabel, wystarczy jedna. No ale mogę się mylić, może masz jakiś inny cel. Dzięki jeżeli chodzi o samą tabelę to jest to tylko taki przykład i póki co nic nie znaczy,faktem jest że chciałbym się nauczyć to co opisałem u góry tzn tworzenie tabeli z nazwy formularza. ok. apostrofów faktycznie nie było i wygląda to w tej chwili tak
natomiast dalej wywala mi błąd "Parse error: parse error in c:\usr\krasnal\www\maciej\index.php on line 22" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrz mój post wcześniej, ten sam błąd.
|
|
|
--tuiko-- |
![]()
|
Goście ![]() |
a jak w takim bądź razie ma wyglądać index.php ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 08:51 |