![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2009 Skąd: WLKP Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem posiadam skrypt logowania który z niewiadomych przyczyn nie działa w pole logowania podaje hasło i login klikam zaloguj i przenosi mnie do pliku login.php który ma zalogować i przydzielić sesje itp, ale gdy klikam zaloguj przeniesie mnie do tego pliku ale wyświetla czystą stronę zero jakiegokolwiek info czy coś zero erorów i niewiem co jest źle w tym kodzie proszę o sprawdzenie i wytłumaczenie mi co jest źle z góry dziękuje
KOD pliku login.php
i jeszcze dam ten index.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 141 Pomógł: 24 Dołączył: 21.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdz co się stanie jak wyrzucisz to:
z pliku index.php, a dodasz na końcu login.php. Tak samo pobierasz w pliku index.php z sesji login i email i zapisujesz je do zmiennych, a sprawdzasz zmienną nazwa? Przeglądnij sobie dokładnie swój skrypt i przeanalizuj z innymi, a na forum znajdziesz tego naprawde sporo, wystarczy że użyjesz wyszukiwarki i wpiszesz "logowanie". Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja w Twoim skrypcie w ogóle nie widzę żadnej funkcji odpowiedzialnej za wyświetlanie informacji zrób coś takiego w pliku login.php
Teraz powinieneś dostać napewno jakąś a nie czystą stronę ![]() Pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:39 |