![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 3 Dołączył: 19.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem z zapytaniem MySQL do dodawania rzeczy do bazy. Dałem 2 różne wersje.
1.
2.
Wie może ktoś czemu ta pierwsza wersja nie chce działać? Ja jakoś nie widzę problemu, a taka sama wersja jedynki działa jako logowanie... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 798 Pomógł: 307 Dołączył: 13.05.2009 Skąd: Gubin/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest forum głównie dla webmasterów, tutaj wróżbitów nie znajdziesz, nikt ci z fusów nie wywróży. No chyba że są tutaj tacy którzy pałają się wróżeniem, w co szczerze mówiąc wątpię. "Nie działa" jak mi ktoś coś takiego mówi, to mnie zawsze strzyka w kolanach. Po czym wnioskujesz że nie działa? Poleconym dostajesz informację że nie działa? Sory za ton, ale zasłużyłeś sobie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 3 Dołączył: 19.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz rację, zapomniałem dać dowody że nie działa ^^ już daję
![]() Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'WHERE `UsName` = 'Arhi', `UsPassword` = 'pies', `UsEmail` = 'szewczenko007@o2.pl' at line 1' in E:\AppServ\www\ebibliotekarz2\adduser.php:47 Stack trace: #0 E:\AppServ\www\ebibliotekarz2\adduser.php(47): PDOStatement->execute() #1 E:\AppServ\www\ebibliotekarz2\adduser.php(66): AddUser->AddTeacher('Arhi', 'pies', 'szewczenko007@o...') #2 {main} thrown in E:\AppServ\www\ebibliotekarz2\adduser.php on line 47 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 28 Dołączył: 7.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
--Arhimenrius-- |
![]()
|
Goście ![]() |
chodziło bardziej o przecinki zamiast AND/OR w zapytaniu
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No.. to po prostu jest błędne zapytanie, co widać gołym okiem ? Czego to nie rozumieć ? To tak jak z każdym innym językiem, nawet polskim czy angielskim. Ktoś se ustalił, że ma się mówić tak i tak, i każde odstępstwo może być traktowane jakie błąd językowy.
-------------------- :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:53 |