![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, koledzy poniżej w taki sposób mam skonstruowany formularz, który wypełnia się sam:
Jak widać przesyłam dane do formularza w sposób: w przypadku 'kierowca' (przechwytuje dane z logowania) w przypadku 'pojazd' (dane wysłam POST-em z innego formularza) Czy jest możliwe po wciśnięciu buttona dalej przesłać to do tabelki "X" w bazie danych? Ten post edytował Adalberd 25.07.2011, 17:11:25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 12 Dołączył: 1.05.2011 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JEST TO MOŻLIWE :}
Kod <?php echo '<form action="dobazy.php" method="post">'; echo '<input type="text" name="user" value="'.$_SESSION['userloguj'].'" style="visibility:hidden"/>'; echo '<input type="text" name="pojazd" value="'.$_POST["wybierzpojazd"].'" style="visibility:hidden"/>'; echo '<input type="text" value="DALEJ" />'; w pliku dobazy.php dodajesz do bazy danych te rekordy ;] -------------------- Ogarniam COŚ WIELKIEGO :] |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 28.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Potrzebuję dalszego nakierowania:
"plik1".php
"plik2.php"
Wszystko działa tak jak powinno, tylko czy mogę dodatkowo same dane z pola Kilometry [km] przesłać jednocześnie do innej tabelki w bazie: id Marka Model Rejestracja Paliwo Pojemnosc Przebieg 1 xxx yyy SL MON01 ON 3.2 12000 (żeby się dopisał przebieg dla danego samochodu). Chyba źle to wszystko zrobiłem bo wysyłam wszystko w kupie . Da się z tego jakoś wybrnąć? Ten post edytował Adalberd 27.07.2011, 23:20:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 00:51 |