![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto skrypt chciałbym uzyskac z niego coś takiego jak tutaj: ... < jak treść strony będzie na poziomie - możesz wkleić link Tam gdzie jest xyz tam sa moje dane Ten post edytował Kshyhoo 14.09.2015, 17:00:52
Powód edycji: [Kshyhoo]: usunięty link - wulgaryzmy na stronie, BB-CODE, TAGI
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Witamy na Forum.
Zapoznaj się z panującymi tu zasadami, unikniesz blokady wątków. Nie związane z działem, przenoszę... dostosuj wątek do zasad działu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobrze dodam inna strone
http://bloczek.net/index.php/lista-banow/ dacie rady takie coś zrobic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tylko na skali 100% na stronie Ten post edytował rresz 14.09.2015, 19:10:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 218 Pomógł: 16 Dołączył: 6.06.2014 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jestem jeszcze nie doświadczony w programowaniu, ale wytłumaczcie bo pomimo paru większych projektów nie spotkałem się z takimi rzeczami, więc parę pytań:
1. " " - dlaczego to jest na samej górze? Przecież to się robi stylem... 2. Czemu nie daje skróconych tagów meta (HTML5) ? 3. Dlaczego MYSQL, a nie MYSQLI? 4. Kto używa jeszcze bgcolor stronach? P.S. Taką tabelki każdy umie zrobić, ale za darmo nikt Ci gotowca nie wyśle, więc albo nawiążesz z kimś współpracę, albo się nauczysz PHP i aktualnych standardów WEBowych. Ten post edytował patwoj98 15.09.2015, 15:38:55 |
|
|
![]()
|
|
Powiem tak ten kod jest z strony pluginu do gry, a to tło dodałem sobie sam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 112 Pomógł: 4 Dołączył: 6.03.2014 Skąd: Suwałki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pomijając wszystkie standardy webowe, z czym dokładnie masz problem? Nie widzę jakichś błędów w kodzie, a jeśli chcesz mieć taki sam wygląd jak na stronie którą podałeś to możesz na żywca skopiować css'y lub poprosić kogoś / zlecić zrobienie tego (bo po kodzie i twoich postach wydaję mi się że nie ogarnąłbyś czegoś takiego).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:25 |