![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 6 Dołączył: 25.10.2010 Skąd: Radzyn Podlaski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Otóż coś nie działa i nie wiem niestety, co...
Wywala mi błąd:
Z góry dziękuję za pomoc! -------------------- Michal Zarobkiewicz Photographic Gallery |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 34 Dołączył: 3.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
blad jasno mowi ze nie mozna odnalezc funkcji:
zamien: na: Ten post edytował Ghost_78 6.11.2010, 12:43:55 -------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 6 Dołączył: 25.10.2010 Skąd: Radzyn Podlaski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błędu już nie wyrzuca, ale dalej nie wysyła pliku
![]() -------------------- Michal Zarobkiewicz Photographic Gallery |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 222 Pomógł: 34 Dołączył: 3.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacz na to:
to zawsze zwraca false - nawet jak to jest JPG popraw na:
-------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Dalej bez zmian.
-------------------- Michal Zarobkiewicz Photographic Gallery |
|
|
![]()
|
|
pokaz jak teraz wyglada caly kod
a poza tym to tak u Ciebie wyglada sciezka? czy to tylko na potrzeby postu taka podales ? -------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]()
|
|
tak, te kropeczki to tylko na potrzeby postu podałem :-)
Skrypt ogólnie działał dobrze dopóki nie dodałem:
Cały kod teraz:
|
|
![]()
|
|
hmmm - jeszcze tylko nie widze wywolania nigdzie tych funkcji.
gdzie je uruchamiasz ![]() -------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Fakt, się zapomniałem. Dodałem tak:
Nie pomaga -------------------- Michal Zarobkiewicz Photographic Gallery |
|
|
![]()
|
|
straszny masz balagan w tym kodzie
zobacz ze do zmiennej $autor wartosc przypisujesz po sprawdzeniu IF masz tu prawie gotowe - sprawdz co wyjdzie
-------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Dodałem ' w ostatnim exit, gdzie zapomniałeś i wrzuciłem na serwer (uzupełniając odpowiednie zmienne). Niestety dalej nie działa.
Ten post edytował Age1869 6.11.2010, 14:45:48 -------------------- Michal Zarobkiewicz Photographic Gallery |
|
|
![]()
|
|
i nic nie wyswietla ?
i jeszcze podaj gidze dales exit() bo jak dla mnie to wszedzie byly -------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]()
|
|
wkleiłem tą Twoją wersję i w ostatnim exit zapomniałeś zamknąć apostrof (czy jak to się zwie...) to go zamknąłem i tyle.
Teraz wyrzuca:
|
|
![]()
|
|
jak zwykle odpowiedz zawarta w bledzie: masz zle ustawione uprawnienia do katalogu w ktorym chcesz zapisywac dane
ustaw sobie na 777 i z glowy -------------------- Always look on the bright side of life ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 5 Dołączył: 13.09.2010 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
czasami pomagało zamiana userfile na inną nazwę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:58 |