![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam następujący problem, prowadze mały serwis z obrazkami na autorskim skrypcie. Chciałem zrobić kilka poprawek, ale nie chce narazie ingerować w kod aktualnej strony, więc wymyśliłem sobie, że zgram pliki z serwera wraz z bazą danych i postawie backup na localhost Ściągnałem XAMPP, skonfigurowałem go prawidłowo, wrzuciłem folder ze skryptem, wgrałem przez phpmyadmin baze, którą wcześniej wyeksportowałem. Lecz jak wchodze na localhost/nazwafolderu/ to nic mi się nie wyświetla. W jaki sposób mam to zrobić ? Z Góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 59 Dołączył: 16.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w ogóle nic się nie wyświetla czy nie wyswietlaja sie wyniki z bazy?
poprawnie skonfigurowales polaczenie z baza na localhoscie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teraz wyświetla się: index of/nazwafolderu/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdź czy masz włączony error reporting
|
|
|
![]()
|
|
ponowiłem czynność i wyskoczyło mi cos takiego :
Zapytanie SQL: -- -- PostgreSQL database dump -- SET statement_timeout =0; MySQL zwrócił komunikat: #1193 - Unknown system variable 'statement_timeout' Przy próbie wgrania bazy danych Backup bazy danych robię przez phpPGadmin, może źle robię backup ? Ten post edytował s.n.d 7.02.2013, 20:35:29 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no mas PostgreSQL czy MySQL ? zdecyduj się (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dopiero teraz to zauważyłem. Serwer na którym stoi skrypt (kei.pl) obsługuje phppgadmin, a ja chcialem wrzucic to na xampp. W jaki sposob mogę to zrobić? sory za zamieszanie jestem laikiem w tych sprawach.
|
|
|
![]()
|
|
doinstalować PostgreSQL ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 22 Dołączył: 1.06.2009 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopiero teraz to zauważyłem. Serwer na którym stoi skrypt (kei.pl) obsługuje phppgadmin, a ja chcialem wrzucic to na xampp. W jaki sposob mogę to zrobić? sory za zamieszanie jestem laikiem w tych sprawach. Może pomoże: Instalacja |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 08:40 |