![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2009 Skąd: bydgoszcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam mam zrobioną baze danych, w jednej z kolumn jest zdjęcie (znaczy się ścieżka dostepu do tego zdjęcia) i niestety zdjęcie to mi się nie wyświetla, wyświetla mi się ścieżka dostepu zamiast zdjęcia. wie ktos moze co jest przyczyną?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 821 Pomógł: 111 Dołączył: 11.09.2006 Skąd: Biała Podlaska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a adres do folderu z grafiką?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2009 Skąd: bydgoszcz Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
w bazie danych miałem samo 1.jpg juz zmieniłem ale mam sam kwadrać z krzyzykiem w srodku jak wezme na łaściwości to pokazuje mi że jest niedostępny.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ale sprawdz czy mozesz go otworzyc z pliku w ktorym go wywolujesz, np jestes w folderze app/pliki/index.php a obrazek jest w app/obrazki/1.jpg wiec wtedy musisz podac cala sciezke do tego pliku, lub "../obrazki/1.jpg",
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
mam te pliki w jednym katalogu. ale na wszelki wypadek podałem cała ścieżke i to samo. a może powinienem ustawiać jakieś zezwolenia czy coś dla pliku?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może pliki mają nieprawidłowe chmody lub ścieżka jest niepoprawa, spróbuj wywołać ścieżkę do zdjęcia w samej przeglądarce.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
dobra juz wszystko działa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:43 |