![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 4 Dołączył: 18.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam 2 pliki: Plik loginForm.php
oraz plik loginDB.php
W pliku dbConn.php jest
w bazie jest tabela users w której jest id, user, password ustawione na 1, mwojcik, 1234. Jednak po wpisaniu tych danych lub innych wyskakuje mi BŁĄD 403 - DOSTĘP ZABRONIONY, a krasnalek pokazuje środkowy palec ![]() Jakby ktoś miał jakiś pomysł to proszę o info. Pozdrawiam EDIT: zauważyłem, że jeśli w usunę to nie wyskakuje błąd 403 ale po prostu nic się nie dzieje... Ten post edytował L0k0 18.03.2011, 14:45:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Kod <form method="post" action="<?php loguj(); ?>"> Sprawdzałeś może w kodzie co ci to zwraca? Bo mi się wydaje że action="" parametr action ma wskazywać na plik, do którego wysyłasz formularz, nie na funkcję php. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 4 Dołączył: 18.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <form method="post" action="<?php loguj(); ?>"> Sprawdzałeś może w kodzie co ci to zwraca? Bo mi się wydaje że action="" parametr action ma wskazywać na plik, do którego wysyłasz formularz, nie na funkcję php. No niestety ale to nie jest problemem. W sumie to includuje plik loginDB.php na początku więc wpisanie tu funkcji jest prawidłowe. Ale sprawdziłem Twoja opcje i nie zadziałało... Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? EDIT: zauważyłem, że w pasku adresu wyrzuca mi błąd przy tym 403 - Kod Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:/usr/krasnal/www/test/logowanie/loginDB.php on line 11 Ktoś wie co robię źle? Jako, że nie znalazłem rozwiązania problemu zrobiłem skrypt logowania całkiem inny, tak więc w sumie temat do skasowania. Ten post edytował L0k0 21.03.2011, 12:54:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:37 |