![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z kodem php już się przyglądam i nie wiem dlaczego nie aktualizuje mi pól w bazie. Może ktoś mi podpowie jak zaglądnie że tak powiem świerzym okiem.
Z góry wielkie dzięki za pomoc. Kod:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 4 Dołączył: 27.01.2012 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
A wchodzi w ogóle do części kodu związanej z auaktualnianiem? Na początku masz $_GET['submit'] , a później korzystasz z POSTA. Sprawdz jaka wartość action ma ustawioną formularz. Czy jest to get czy post i wtedy podmien, bo zdaje się, że na początku powinno być if isset($_POST['submit'])) . A jeżeli wchodzi do środka i od tej strony jest ok, to też jest źle, bo formualrz powinien być przesyłany jedną metodą. Piotr |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, A wchodzi w ogóle do części kodu związanej z auaktualnianiem? Na początku masz $_GET['submit'] , a później korzystasz z POSTA. Sprawdz jaka wartość action ma ustawioną formularz. Czy jest to get czy post i wtedy podmien, bo zdaje się, że na początku powinno być if isset($_POST['submit'])) . A jeżeli wchodzi do środka i od tej strony jest ok, to też jest źle, bo formualrz powinien być przesyłany jedną metodą. Piotr Formularz może być przesyłany POST-em, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by akcja formularza wyglądała tak: index.php?var=val&var2=val2&var3=val3. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.08.2025 - 16:21 |