![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam następujący problem, aby nie wklepywać w każdym pliku kodu logowania do bazy itd. wyrzuciłem ten kod do drugiego pliku który includuję niestety całość nie działa i nie mogę dojść do tego w czym jest problem. Nie wyświetla się lista firm z bazy ale nie wyrzuca błędu logowani, zapytania czy też wyboru. Proszę o pomoc bo już parę dni wpatruję się w ten kod. lista.php
db_login.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Usuń @ a może objawią się błędy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Napisz też, do którego momentu jest OK. Sprawdź czy ścieżka w include się zgadza. Zobacz czy echo dla $aRow w while zwraca jakieś dane.
Powód edycji: [Daiquiri]:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 21.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już znalazłem - powód był banalny brak cudysłowia w nazwie includowanego pliku. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A o co chodziło z usunięciem @ bo nie wiem (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował Doody 10.02.2011, 20:11:47 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
@ przed mysql_connect maskuje błędy, nawet jeżeli się pojawią.
|
|
|
![]()
|
|
Ale jeśli coś w tej części było by nie tak część else powinna dać odpowiedź - dobrze myślę?
|
|
|
![]()
|
|
Dostałbyś tekst: "Blad przy podlaczaniu do bazy danych", zamiast informacji, że masz błąd w np. loginie czy haśle.
|
|
|
![]()
|
|
Aaaa, ok dzieki nie wiedziałem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:56 |