![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2009 Skąd: Dąbrowa Górnicza Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam pewien problem (wydaje się on łatwy w rozwiązaniu, ale nie mogę sobie poradzić (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ), otóż mam listę wszystkich osób pobranych z bazy danych:
Obok każdej osoby jest pole checkbox, gdy zaznaczę wybrane osoby i zaakceptowaniu, to chcę aby na następnej stronie wyświetlili się tylko Ci których zaznaczyłem. W pliku osoby2.php mam coś takiego:
Chciałbym wyświetlić imiiona, nazwiska i emaile osób, które wybrałem... Dodam, że takie coś nie zadziałało: dziękuję z góry za wszelką pomoc Ten post edytował tr86 16.02.2012, 10:26:24 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Podstawy.... manual.....
mysql_fetch_array przyjmuje jako parametr wynik mysql_query a nie $zapytanie1 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze, zagnieżdżaj prawidłowo znaczniki:
Będzie Ci dużo łatwiej zapanować nad kodem. Po drugie, do pobrania osób o określonym id użyj klauzuli IN, wykonywanie zapytań w pętli jest najgorszym z możliwych sposobów realizacji rozwiązania problemu. Tymczasem:
Właściwy problem rozwiązał nospor. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:21 |