![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 9 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod i jak go uruchomię to nie zapisuje do bazy (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) gdzie tkwi błąd??
Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 9 Dołączył: 3.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź na 2 sposoby: 1 za mysql_query daj [PHP] pobierz, plaintext
2 wyświetl zapytanie na ekran i wklej do PMA ( Php My Admin ) Wyswietliło coś takiego: Kod You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '\'dafdsaaaa\', \'fasdaaafadf\', \'asdaaafasdf\', \'asaaadf\', \'asaaaadfasdf\')' at line 1 Juz wiem o co chodzi, jak mam te same dane ktore juz sa w bazie to nie dodaje, czemu tak sie dzieje jak to mozna poprawic?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Ten post edytował webspy 27.01.2010, 17:34:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyswietliło coś takiego: [code] Juz wiem o co chodzi, jak mam te same dane ktore juz sa w bazie to nie dodaje, czemu tak sie dzieje jak to mozna poprawic? (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Jeżeli masz takie same dane to może masz primary_key na jakieś pole lub index unique |
|
|
![]()
|
|
Dzięki już działa, na początku pomoglo echo mysql_error(); i usunąłem "/", i rzeczywiście miałem ustawione na loginie klucz i nie dodawało bo było to samo. Dziękuję jeszcze raz za pomoc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 07:30 |