![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak mogę z tego wygenerować raport zapytanie mysql myślałem troche ale nic nie mogłem wymyślić.
-------------------- GG: 10972302 :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat jak mogę z tego wygenerować raport zapytanie mysql myślałem troche ale nic nie mogłem wymyślić. Lodówka z zamrażarką.
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to napisze łanie :]
Chodzi o to że robię grę przeglądarkową i chciałbym wygenerować raport. Raport po wygenerowaniu wygląda tak: ![]() i chciałbym aby to co tam wygeneruje wysyłało mi do bazy mysql tylko nie wiem jak to zapisać. ![]() -------------------- GG: 10972302 :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat No to napisze łanie Wow, jestem pod wrażeniem, załapałeś aluzję ![]() Cytat i chciałbym aby to co tam wygeneruje wysyłało mi do bazy mysql tylko nie wiem jak to zapisać No masz tekst i chcesz go zapisać do bazy. Ok. w czym problem? Przecież już zapisujesz dane w bazie więc zapis chyba potrafisz robic.Musisz stworzyć dodaktową tabelę i tam pola: ID_USER TEKST DATA -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Tak, ale chodzi o ten teksty "morderczy cios posyła Cię na ziemię, trochę czasu minie nim się pozbierasz' itp..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sam masz w skrypcie takie coś :
Możesz to sobie zrobić np . array_rand albo np. w mysql
|
|
|
![]()
|
|
To przy każdym taki bym musiał dawać zapytanie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 314 Pomógł: 44 Dołączył: 12.11.2010 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak masz tylko 3 czy 4 różne texty to użyj array_rand ale jak chcesz mieć 50 albo więcej to użyj sql .. proste?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:19 |