![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--Pablosz-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Próbuję edytować rekord w bazie danych, oto fragment kodu:
Więc po krótce. Mam tabelę projektów projekty, a w niej nazwy tabel dotyczących poszczególnych projektów. Skrypt dostaje pid (id projektu, stąd mam nazwę tabeli), mid (id wpisu do edycji), oraz wszystkie pola (z formularzy). Jak wypisuję te zmienne, wszystko jest idealnie - mam nazwę tabeli, mam odpowiednie ID. Ale jednak nniestety nic się w bazie nie zmienia. Prosze o pomoc, już prawie cały projekt mi trybi, a z tym nie mogę sobie poradzić ;/ Może potrzeba jakiś dodatkowych informacji? Chętnie przedstawię. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 294 Pomógł: 31 Dołączył: 2.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strukture bazy daj.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strzelam. ID będzie integerem, błąd mapowania danych na stringa.
-------------------- |
|
|
--Pablosz-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Tabela projektu:
id int(11) tytul text text opis text link text autor text data datetime typ int(11) Tabela nazw projektów: id int(11) nazwa text nazwa_bazy text uprawnienia int(11) data datetime |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamknij komentarz. Chyba, że dodany tylko na forum.
Nazwa tabeli powinna być pomiędzy `, a nie zwykłymi apostrofami. -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Super! Dzięki wielkie!
![]() Jeszcze raz dziękuję za pomoc i pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |