![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy ktoś uczynny mógłby sprawdzić co z tym kodem jest nie tak? Za cholerę nie chcę działać, pewnie przez linię 66. Wiecie jak to poprawić?
Proszę o pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linijka 66 wygląda teraz tak:
A błąd wygląda tak: Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/xxxxxx/public_html/rejestracja.php on line 66 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Zauważyłem, że to błąd składniowy, nie prosiłbym o rozwiązanie, gdybym sam potrafił to zrobić. Przez ostatnie 45 minut przerobiłem tę linijkę na wszystkie możliwe sposoby i zależnie od tego gdzie dałem cudzysłów otrzymywałem albo błąd przed "?" albo ">". Proszę o pomoc!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 1 Dołączył: 26.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twój problem polega na wielokrotnym otwieraniu znaków kanonicznych <?php. Nie możesz w już otwartym bloku PHP ponownie go otwierać
U Ciebie blok zaczyna się <?php i do samego końca skryptu z niego nie wychodzisz próbując otwierać nowe:
Rozwiązaniem jest zastąpienie ponownego otwierania bloku PHP funkcją:
W funkcji podajesz od którego momentu ma zacząć ($min) generować liczbę i na jakim skończyć ($max). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 23:35 |