![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 284 Pomógł: 1 Dołączył: 15.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto kod shoutobox.php:
Oto Kod Index.php:
Chcę aby: - Jeśli w bazie w users użytkownik o id $data['id'] dokładniej jeśli w tablce users kolumnie admin ma 1 to jego nick ma być czerwony Próbowałem tak:
ale wtedy ja jako admin widziałem wszystkie nicki na czerwono, a inni nic nie widzieli na czerwono. POMOCY! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
tyle czasu sie bawisz z tym swoim czatem to juz moglbys wiedziec co gdzie masz :/
Przeciez w $data trzymasz dane aktualnie zalogowanego usera. A skoro chcesz zmieniac kolor dla danych wiadomosci to masz sprawdzac ADMIN w danych danej wiadomosci a nie w danych aktualnie zalgowanego usera. To przeciez logiczne. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 284 Pomógł: 1 Dołączył: 15.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tyle czasu sie bawisz z tym swoim czatem to juz moglbys wiedziec co gdzie masz :/ Przeciez w $data trzymasz dane aktualnie zalogowanego usera. A skoro chcesz zmieniac kolor dla danych wiadomosci to masz sprawdzac ADMIN w danych danej wiadomosci a nie w danych aktualnie zalgowanego usera. To przeciez logiczne.
tak? ok to chodzi:
tylko mój nick jest czerwony, tylko ja admin więc ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ale chcę aby jak w admin == 1 a nie mój nick (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował bartek4175 15.02.2014, 11:07:06 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif) zajrzyj proszę do podstaw manuala zanim zaczniesz pisać Cytat tylko mój nick jest czerwony, tylko ja admin więc ok smile.gif Ale chcę aby jak w admin == 1 a nie mój nick biggrin.gif zależy gdzie masz trzymane info kto jest adminem. Kolumnie w tabeli users? Inna tabela? Poza tym robisz czat w samym php? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ten post edytował Turson 15.02.2014, 11:58:20 |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif) zajrzyj proszę do podstaw manuala zanim zaczniesz pisać zależy gdzie masz trzymane info kto jest adminem. Kolumnie w tabeli users? Inna tabela? Poza tym robisz czat w samym php? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) w tablece users jest kolumna admin tak w samym php, potem ajax i jquery itp... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakoś tak
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 16:37 |