![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Próbuje wyświetlić na stronie ale występują błąd, oto mogje pliki:
form.html form.php
se.html
Z form.html dane idą do form.php, ten przesyła do bazy. Lecz teraz chce je wyświetlić plik se.html i nie działa, na stronie wyskakuje mi
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A spróbuj zmienić rozszerzenie se.html na se.php
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/wkawulka/public_html/se.php on line 27
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usuń ostatni znak }
Ten przed echo "</table>"; -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ',' or ';' in /home/wkawulka/public_html/se.php on line 22
|
|
|
![]()
|
|
Brakuje ci kropek. Powinno być tak:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brakuje ci kropek. Powinno być tak: Raczej tak: -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
no dobra, ale pokazuje mi ylko tresc http://wkawulka.afisnet.pl/se.php
a rdata? Ten post edytował qarter 4.07.2010, 11:46:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrz co pobierasz: Teraz wymyśl jak naprawić swój błąd. -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]()
|
|
ahhh, więc tu tkwi problem, no to wiem, zamieniłem tresc na * i działczy, wielkie dzięki, super forum. szybka pomoc i żadnego marudzenia,
|
|
|
![]()
|
|
ahhh, więc tu tkwi problem, no to wiem, zamieniłem tresc na * i działczy, wielkie dzięki, super forum. szybka pomoc i żadnego marudzenia, Wystarczyło zmienić zapytanie na:
Przynajmniej nie będziesz pobierał nadmiarowych danych - np. id Ten post edytował fifi209 4.07.2010, 11:51:37 -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]()
|
|
hmm, w sumie to id też mi się przyda, a jeżeli można to te kropki były musowo potrzebne? co one takiego ważnego robią? zaczynają jakiś ciąg?
ADD/// Ah, i jeszcze jedno, jako data dałem CURDATE() jednak pokazuje mi dobrą date tj. dzien miesiąc rok, ale godzina jest 0:00:00 dlaczego tak może byc? I kolejne pytanie, jak wyzerować ID, wcześniej mieszałem dużo, dodawałem nowe i usuwałem (w tabeli newsy) i teraz pierwszy news ma id 13, jak to zmienić? cholera teraz to się porobiło, jak dodałem kolejne wpisy, to się porobiły takie jajca, http://wkawulka.afisnet.pl/newsy.php może podpowiecie, jak można zrobić żeby za każdym razem dawało wyniki w tabelę, albo jak to zrobić bez użycia tabeli? Ten post edytował qarter 4.07.2010, 12:24:41 |
|
|
![]()
|
|
hmm, w sumie to id też mi się przyda, a jeżeli można to te kropki były musowo potrzebne? co one takiego ważnego robią? zaczynają jakiś ciąg? Łączą stringi ADD/// Ah, i jeszcze jedno, jako data dałem CURDATE() jednak pokazuje mi dobrą date tj. dzien miesiąc rok, ale godzina jest 0:00:00 dlaczego tak może byc? Użyj NOW() I kolejne pytanie, jak wyzerować ID, wcześniej mieszałem dużo, dodawałem nowe i usuwałem (w tabeli newsy) i teraz pierwszy news ma id 13, jak to zmienić? TRUNCATE TABLE `tabela` -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
|
|
![]()
|
|
dzięki , a skoro już jest ten temat to spytam o to:
nie chcę aby pobierało mi id z mysqla, chciałbym aby php sam numerował wersy które wyświetla, domyślam się że musi być: zmienna która będzie równa 0 $id = 0 i że tam gdzie to ma być, a w miejscu w którym mam teraz ; powinno być Ale jak to wywołać? coś do pętli while wstawić? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:05 |