![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem, ponieważ nie wiem czemu ale nie wykonuje mi się zapytanie do bazy MySQL... czy ktoś może rzucić okiem ? CODE <?php
include('glowny.php'); include('sql_connect.php'); ?> <?php mysql_query ("SET NAMES utf8"); if (isset($submit)) { if ($submit == "kasuj") { $kawalki = explode(" ",$pilot_usuwany); $id_a = $kawalki[0]; $sql = "DELETE FROM glowny_news WHERE id='".$id_a."'"; $result = mysql_query($sql); echo ' <b> Wiadomość została skasowana</b>'; } else { echo ' Nie działa. ' ;} } echo '<br><br> <table width="300" border="1" cellspacing="0" cellpadding="5" align="center"> <tr> <td colspan="2" class="form-head">Wybierz wiadomość do usuniecia</td> </tr> <tr> <td> <select name="pilot_usuwany">'; $result = mysql_query("SELECT * FROM glowny_news"); while ($data = mysql_fetch_assoc($result)) { echo "<option>".$data['id']."</option>"; } echo '</select> </td> <td><input name="kasuj" type="submit" value="kasuj" /></td> </tr> </table>'; ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:19 |