![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ratunku! Walczę z tym już 3 dzień. Do niedawna wszystko było ok. A tu nagle Podczas edytowania jakichkolwiek wartości w bazie danych w PhPMyAdmin ciach:
Nie mogę nic edytować :| . Rozumiem, gdyby wywalało mi ten błąd na stronie, ale w Panelu phpMyAdmin [ phpMyAdmin 2.10.3]? Ten post edytował Kubasso 2.09.2010, 16:04:19 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwne, chyba ktoś mieszał w tym phpmyadmin, bo tak naprawdę nigdy nie wypluwał takich błędów, zmień na nowszą wersję phpmyadmina
A tutaj może rozwiązanie: http://www.directadmin.com/forum/showthread.php?t=20510 Ten post edytował potreb 2.09.2010, 17:51:15 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Try the english version, then you know if it is the translation jedyne co mogę zmienić to język na angielski.. Jak mogę zupdatować skoro łączę się przez sql.twojanazwa.nazwa.pl/mysql5/ ? No chyba że zainstaluje bezpośrednio na serwerze, jeśli jest to możliwe. Ratunku! Utworzenie nowej bazy danych = NIC zmiana języka na angielski = NIC Analiza/Naprawa = NIC :| Pomoc ze strony nazwa.pl. Na pytanie czy istnieje możliwość zaktualizowania phpmyadmin odpowiedzieli że nie. A na pytanie co jaki czas aktualizują wersje odpowiedzieli : NetArt: Nie udzielamy takich informacji. I weź człowieku bądź tu spokojny. Wyczerpały mi się pomysły. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 19:40 |