![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mój problem polega na tym, że wyświetlam dane z bazy w polach formularza - z możliwością edycji następnie powinny się zapisać do bazy a tak nie jest.. myślę, że chodzi o to, że jest więcej rekordów w bazie, ale to tylko moje przypuszczenia..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz <form> niedomknięty z tego co widzę, a dane przesyła jak trzeba? mam na myśli print_r($_POST)?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak $cena i $usluga przesyła jak trzeba, ale $status już nie... <form> juz zamknąłem i dalej lipa..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, w takim razie - ja tutaj nie widzę błędu, po pracy jestem to tym bardziej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Spróbuj wrzucić samo zapytanie do phpMyAdmina, czy się wykona, może coś z tego wyniknie.
|
|
|
![]()
|
|
w phpMyAdminie śmiga... Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 664 Pomógł: 169 Dołączył: 8.01.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj var_dump($_POST) i wklej to, co Ci wyświetla.
Wydaje mi się, że problem jest dlatego, że jeden znacznik option w select jest disable. Spróbuj to usunąć. |
|
|
![]()
|
|
Dałem do zmiennej $cena i wyświetliło to: NULL string(1) "5" a ten option musi być disabled, bo on wyświetla tylko aktualny stan tej 'usługi' ale to mniejsza o to głównym problemem jest to, że w bazie się nic nie zmienia...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 03:44 |