![]() |
![]() |
-doniczka200- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, jako barrrdzo początkujący adept php, od kilku dobrych dni szukam błędu w kodzie, który serwer oznacza tak:
CODE Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/reklamaa/public_html/gry_testy/dodaj.php on line 129 zamiast wyświetlić mi stronę. przy czym nie potrafię tego zlokalizować, brakuje mi kompilatora, który pokazałby mi w którym miejscu mu się nie zgadza ;P kod jest ostatecznie spisany żywcem z kursu internetowego po tym, jak moja modyfikacja (która i tak ogranicza się do edycji formularza): z baza sie nie lącze, bo i tak strona mi się nie wyświetla. To jedyny element php na stronie, więc błąd musi zawierać się w nim.
druga rzecz jest taka, że jak w kodzie zmieniam z action="dodaj.php3" na action="dodaj.php" to też zmienia się komunikat o błędzie, a mianowicie, że jest on niby w innej linii z góry dzięki za pomoc ![]()
Powód edycji: [Ociu]: Poprawiłem bbCode
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 486 Pomógł: 101 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popularne hasło na tym forum "forum to nie parser". Na pierwszy rzut oka to widzę cudzysłów w cudzysłowie, co wywala na pewno błąd. Zastąp
na
Ten post edytował gorden 1.02.2011, 22:49:47 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2010 Skąd: Sanok/Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
No ok, w czym teraz problem ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:25 |