![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki problem gdy kliknę na jedną z opcji glosowania wydaje się, że wszystko jest w porządku ponieważ dostaje komunikat że głos został dodany. Jednak gdy chce sprawdzić wynik głosowania wyświetla się
więc przypuszczam, że głos nie został dodany. Poniżej zamieszczam kod do otworzenia wyników.
niżej kod do dodawania głosów
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie możesz po prostu sprawdzić czy wpis jest dodawany...? (phpMyAdmin albo w konsolce)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wpadłem na to (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ale jak widze nie jest dodawany.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Niestety nie. Już 2 raz mam problem z tą ankietą wcześniej wszystko działało elegancko a teraz nie mam pojęcia co się stało..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Nie wpadłem na to Nie wpadles na wiele rzeczy.jak robisz mysql_query to sprawdzaj czy sie ono powiodlo czy nie a nie walisz komunikat ze sie dodano. Jak sie nie powiodlo to walnij sobie mysql_error() i sie dowiesz co poszlo nie tak. Cytat Division by zero Kolejna bystra rzecz... zanim zaczniesz dzielic to sprawdź czy wogole jest co dzielic.przenosze |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:10 |