![]() |
![]() |
-jakisktos- |
![]()
|
Goście ![]() |
Hej, nie mogę kurde zaktualizować danych do tabeli... Cały czas jak robię echo, to przed wysłaniem jest 0, a powinno być 1, bo chcę powiększyć o 1 przed wysłaniem do tabeli, bo z tabeli pobiera 0, zamieniam sobie na INT w razie czego, powiększam o 1 ale, po powiększeniu jest 0 nadal i nie wiem w czym jest błąd... oto mój kod:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
|
|
|
-jakisktos- |
![]()
|
Goście ![]() |
ale przecież $row_final = $int_row_country_data++; więc row_final powinien zawierać zwiększoną wartość int_row_country_data o jeden
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
A masz taką nazwę tabeli?
$country_small |
|
|
-jakisktos- |
![]()
|
Goście ![]() |
Skrypt pobiera IP, sprawdza z jakiego kraju jesteś, pobiera iso kraju, zmienia iso z dużych liter na małe, bo w tabeli mam wiersze z kodami iso krajów.
No i np jeśli $country_small = "pl" to wtedy pobieram sobie ten wiersz z tabeli $take_from_sql = "SELECT $country_small FROM table WHERE main='$main_for_table'"; pobieram zawartość, zamieniam na int, zwiększam o 1 i z w powrotem wrzucam do tabeli. Zmieniłem teraz zawartość wiersza na 5 i przed wysłaniem pokazuje mi 5, czyli ładnie łączy się z bazą, ale nie zwieksza o 1 przed wysłaniem (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) nie czaję... |
|
|
-jakisktos- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 22 Dołączył: 10.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 18:42 |