![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam potrzebuję dla przykładu Skrypt który jak wpisz na stronie index.php w input 3 znaki, sam zacznie wyszukiwanie danych np z dane.php w tym pliku jest pobieranie danych z baz danych a nastepnie dane te pobiore spowrotem do pliku index.php i to wszystko bez odswiezania strony.
Z góry bardzo dziekuję i przepraszam za fatyge ale walcze z tym juz kilka dni i nie moge wymyslic nic. |
|
|
-litosci- |
![]()
|
Goście ![]() |
Litosci.... przez kilka dni to bys to z palcem w ..... zrobil, gdybys tylko ruszul te 4 litery do wujka google. W necie jest cala masa info jak uzywac ajax, ze trzeba mocno sie starac by tego nie zakumac....
Pokaz lepiej co juz splodziles to moze cos sie da z tym zrobic. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
index.php w head
index.php
dane.php
i teraz tak do tego momentu jest ok bo na index php pokazuje mi dane w divie ale teraz nie moge przesłac danych pobranych przez href z numerem id poniewaz odswieza mi sie poprzednia zawartość która wklepałem w formularzu Niech mi ktoś powie jak to zrobić z góry wielkie dzieki Ten post edytował adi121 19.09.2013, 13:59:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 12:38 |