![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 25.11.2006 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam,
to jest chyba najdziwniejszy błąd z jakim się w życiu spotkałem. Korzystam z CMS Drupala i modułu views. Rzecz wygląda następująco. Można tam ustawić filtr rekordów wyciąganych z bazy i jednym z nich jest pole:
No i teraz motyw, dopóki nie ma "bourgogne" wszystko działa. Dołożę "bourgogne" i wywala taki oto błąd:
zamienie "bourgogne" na "liurgogne" i działa. Mojemu profilowi przypiszę "liu..." i pokaże mnie na liście, zmienię na "bou" i nie pokazuje - czyli działa. Ale jak zmienie ustawienia w filtrze z "liu.." na "bou..." to nie zależnie od tego czy jest taki użytkownik czy go nie ma - wywala błąd jak powyżej. I jak wydać w błędzie pokazuje "ourgogne". Tak jakby zjadało pierwszą literę ? Może ktoś coś poradzić ? Przydatne info: MySQL database 5.0.77 PHP 4.4.9 Unicode library PHP Mbstring Extension Web server Apache/2 Ten post edytował pturkowski 6.05.2009, 19:57:11 |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 3 Dołączył: 24.03.2009 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%)
|
Wejdź na chama do tego /home/sites/sve-connexion.fr/public_html/includes/database.mysql.inc, wstaw warunek który wykryje to zapytanie i wywal je na ekran przed wywołaniem - może da Ci to jakąś wskazówkę. Za echem zrób die();
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 22.12.2025 - 09:18 |