![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam dosyć nietypowe, lub po prostu ogólne pytanie. Mam już jakieś podstawowe doświadczenie w kodowaniu prostych aplikacji bazodanowych (Symfony, Twig), jednak głównie od strony front-end. Na pewno każdy z Was spotkał się z aplikacjami typu UXPin, landingi.pl - gdzie w aplikacji możemy tworzyć sobie nowe projekty. Wybieramy "Utwórz nowy" i otwiera nam się pusta strona, opatrzona URL'em, który na końcu ma kilkanaście losowo wybranych znaków. Na stronę dodajemy sobie jakieś komponenty, wprowadzamy zmiany etc. zapisujemy i pod wcześniejszym linkiem mamy dostęp do strony na której widać naniesione zmiany. I moje pytanie - jakie są metody programowania takich aplikacji? Jakie technologie? Jestem samoukiem i wszystkiego w programowaniu uczyłem się sam - będę bardzo wdzięczy za jakiekolwiek informacje, wskazówki czego/gdzie mam szukać, krótko mówiąc - JAK SIĘ TAKIE RZECZY ROBI!? Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 518 Pomógł: 18 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
siadasz, zbierasz wymagania, projektujesz, kodujesz, debugujesz i masz
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 23 Dołączył: 20.01.2011 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myśl krok po kroku nad każdą bzdetą, która ma według ciebie działać w danej aplikacji. Pomysły na dany projekt może zawsze wpaść do głowy i przedstawienia podstaw co dany projekt ma robić. Gorzej jak nie ma się nic rozplanowane i pisze się w całkowitym chaosie
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:09 |