Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [MySQL][JavaScript][PHP]Tworzenie nowych projektów w Aplikacji, Pytanie ogólne - jakie znacie metody, jakich technologii użyć
PeterZimmermann

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam!

Mam dosyć nietypowe, lub po prostu ogólne pytanie.

Mam już jakieś podstawowe doświadczenie w kodowaniu prostych aplikacji bazodanowych (Symfony, Twig), jednak głównie od strony front-end.
Na pewno każdy z Was spotkał się z aplikacjami typu UXPin, landingi.pl - gdzie w aplikacji możemy tworzyć sobie nowe projekty. Wybieramy "Utwórz nowy" i otwiera nam się pusta strona, opatrzona URL'em, który na końcu ma kilkanaście losowo wybranych znaków. Na stronę dodajemy sobie jakieś komponenty, wprowadzamy zmiany etc. zapisujemy i pod wcześniejszym linkiem mamy dostęp do strony na której widać naniesione zmiany.

I moje pytanie - jakie są metody programowania takich aplikacji? Jakie technologie?
Jestem samoukiem i wszystkiego w programowaniu uczyłem się sam - będę bardzo wdzięczy za jakiekolwiek informacje, wskazówki czego/gdzie mam szukać, krótko mówiąc - JAK SIĘ TAKIE RZECZY ROBI!?

Pozdrawiam.
Go to the top of the page
+Quote Post
elmozaur

-----

siadasz, zbierasz wymagania, projektujesz, kodujesz, debugujesz i masz
+Quote Post
olszam

-----

Myśl krok po kroku nad każdą bzdetą, która ma według ciebie działać w danej aplikacji. Pomysły na dany projekt może zawsze wpaść do głowy i przedstawienia podstaw co dany projekt ma robić. Gorzej jak nie ma się nic rozplanowane i pisze się w całkowitym chaosie biggrin.gif
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:09