![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2013 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam. Od razy mówie że JS nie jest moją dobrą stroną.. ogólnie praktycznie z tego nic nie wiem..
Mam oto taki kodzik - znaleziony w sieci od razu mówię.. Jak widac sluży on do odliczania czasu.. Co potrzebuje? 1. Po czasie (aktualnie 5 sek) wykonywało się zapytanie MYSQL 2. Chodzi o to.. czy można ten czas zmieniac z zapytania? Chodzi o to że, skrypt będzie potrzebny do gry viaa i jeśli ktoś będzie miał wiecej szybkosci to będzie szybciej podróżował.. 3 dodatkowy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Będzie on tylko na minuty i sekundy więc jeśli komuś się chce proszę o zedytowanie jego (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam
Ten post edytował awek520 11.11.2014, 23:07:25 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 58 Dołączył: 17.12.2013 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
http://jsfiddle.net/rt46yprj/
1. poczytaj o ajaxie, tam gdzie dałem pierwszy komentarz jest akcja w której wykonujesz funkcje do php i robisz zapytanie 2. da się, też poczytaj o ajaxie jak wywoływać tą funkcję z podanym parametrem opisanym w moim drugim komentarzu na jsfiddle 3. nie ma co edytować, licznik działa jak powinien. kwestia implementacji i Twoich chęci do doczytania tego i owego. swoją drogą za gry to się nie radzę brać bez znajomości javascriptu w stopniu conajmniej dobrym. bo za tydzień będziesz przychodził z 5 tematami dziennie na forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2013 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
http://jsfiddle.net/rt46yprj/ 1. poczytaj o ajaxie, tam gdzie dałem pierwszy komentarz jest akcja w której wykonujesz funkcje do php i robisz zapytanie 2. da się, też poczytaj o ajaxie jak wywoływać tą funkcję z podanym parametrem opisanym w moim drugim komentarzu na jsfiddle 3. nie ma co edytować, licznik działa jak powinien. kwestia implementacji i Twoich chęci do doczytania tego i owego. swoją drogą za gry to się nie radzę brać bez znajomości javascriptu w stopniu conajmniej dobrym. bo za tydzień będziesz przychodził z 5 tematami dziennie na forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pkt1 - zrobiony pkt2 - Robi się to podobnie co do pkt.1 ? zapytanie w osobnym pliku ? czy jako? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.08.2025 - 21:43 |