![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Jestem tutaj całkiem nowa i pilnie poszukuje pomocy! Mam nadzieje, ze znajdzie się ktoś życzliwy, kto będzie chętny pomóc kompletnie nieobeznanej w php'ie blondynce:) Muszę zrobić projekt na informatykę i nawet nie mam pojęcia od czego zacząc... Mam stworzyć skrypt, który będzie zawierał newsy. Trzeba zrobić bazę danych zawierającą ID, Tytuł, Autora, Datę Publikacji, Treść i Opublikowany (ma to być pole enum). Dane mają być pobierane z tej bazy, jeśli dobrze pamiętam musi być opcja na dodawanie newsów, usuwanie itd. Do tego css, żeby jakoś wyglądało. Newsy mają być ułożone według daty publikacji i w każdym skrypcie mają być komentarze. Mam taki skrypt zrobiony, ale potrzebuje kogoś kto by na to rzucił okiem, czy to w ogóle ma sens. Ten post edytował ania1260 13.04.2013, 18:22:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 116 Dołączył: 3.06.2012 Skąd: Lędziny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wow, poszalałaś z tą przytłaczającą ilością informacji... Najlepiej zacząć od początku
![]() PS. Popraw tytuł wątku. EDIT: Cytat Mam taki skrypt zrobiony, ale potrzebuje kogoś kto by na to rzucił okiem, czy to w ogóle ma sens. Myśle, że dobrym pusunięciem tutaj byłoby udostępnienie tego kodu... ![]() Ten post edytował Michael2318 13.04.2013, 17:46:55 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie odrabiamy prac domowych, ale zawsze możesz dać ogłoszenie za $
![]() Uwielbiam te edytowane pierwsze posty ![]() Pokaż kod. Ten post edytował !*! 13.04.2013, 17:42:27 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ej weźcie się ze mnie nie nabijajcie
![]() ![]() Dobra to może zadam konkretne pytanie ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 116 Dołączył: 3.06.2012 Skąd: Lędziny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mam taki skrypt zrobiony, ale potrzebuje kogoś kto by na to rzucił okiem, czy to w ogóle ma sens. Myśle, że dobrym pusunięciem tutaj byłoby udostępnienie tego kodu... ![]() Nikt się nie nabija, tylko jeśli ktoś potrzebuje pomocy przy SPRAWDZENIU kodu to z fusów go nie wywróżymy - załącz ten kod. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra to może zadam konkretne pytanie ![]() ![]() ![]() http://pl.wikibooks.org/wiki/PHP#Bazy_danych -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
oraz
tak jak mówiłam mam do tego załączyć css oraz bazę danych. Bazę danych raczej robię, ale jak mam ją połączyć z tym wszystkim, co i w którym skrypcie wpisać? Ten post edytował ania1260 13.04.2013, 18:21:38 |
|
|
![]()
|
|
Na forum są specjalne znaczniki od umieszczania różnorakich kodów - zacznij ich używać bo na to co teraz wkleiłaś nikt nawet nie spojrzy.
Po drugie ta nazwa tematu nadal mało mówi, a na dodatek jest w niej błąd... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 21:54 |