![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Próbuje zaimportować dane z pliku txt bezpośrednio do bazy. Napisałem skrypcik ale niestety nie chce mi importować
Czy mółby ktoś mi pomóc w tej kwestii.... ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jak zrobisz liste zakupow to myslisz ze zakupy same sie zrobią? Nie, musisz isc do sklepu i je kupic.
To samo tutaj: oprocz napisania zapytania nalezy je też wykonać... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Użyj MySQL LOAD DATA.
Jak upierasz się przy php:
-------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.05.2025 - 05:45 |