![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2010 Skąd: Irlandia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć mam mały problem konkretnie używam okienek dialogowych zamiast podstron na stronie z tym że problem zaczyna się pojawiać jeśli kliknę w link na dole strony bo muszę przewinąć stronę znów do góry żeby zobaczyć co w okienku wyskakuje. Czyli reasumując okno dialogowe pojawia się wycentrowane u góry strony jak to zmienić żeby się pojawiało wycentrowane względem ekranu??[tj. żeby obojętnie czy na dole strony czy środku czy do góry okienko dialogowe zawsze pojawiało się użytkownikowi na środku ekranu? Załączam skrypt[wiem że tutaj jest gdzieś problem i przypuszczam że trzeba dodać wartości scroll ale nie znam javascript i nie wiem jak to podmienić]:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 6 Dołączył: 5.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
żeby okienko (div jak się domyślam lub coś podobnego) było na środku dajesz w css
i skrypt dodaj do okienka <okienko onresize="okienko_centruj();"> skrypt pisany na szybko wiec coś może nie działać |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2010 Skąd: Irlandia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc wystarczyło tylko te CSS podmienić z absoluta na fixed i jest ok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Temat do zamknięcia
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 09:45 |