![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Jestem początkujący w tworzeniu stron i potrzebuję pomocy. Mam problem z edycją kodu (dopiero zaczynam z javą). Otóż chcę aby po wczytaniu strony zakładka mi się zwinęła a kiedy na nią kliknę rozwinęła. Doszedłem do tego momentu gdzie (nie wiem czemu) muszę kliknąć 2 razy na zakładkę aby się rozwinęła. Chciałbym uzyskać efekt: klik-rozwiń-klik-zwiń. Z góry dziękuje za pomoc.
Kod $(document).ready(function() { $("ul.fade").hide(); $("a.link").click(function(){ $(this).parent().next('.fade').fadeIn(); /*$(this).parent('.kategoria').next('ul').fadeIn();*/ }); <!-- blysk na obrazkach --> $(".kategoria a.link").fadeTo("fast", .8); $(".kategoria a.link").hover(function(){ $(this).fadeTo("fast", 1); },function(){ $(this).fadeTo("fast", .8); }); }); Edit: Temat można zamknąć. Problem rozwiązany. Ten post edytował michal1995 25.02.2012, 01:40:59 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie JAVA.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:51 |