![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2011 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, od razu przejdę do sprawy i pokarze swój kod
Tabela.html: Dla przejrzystości wstawię zdjęcie wyglądu tabelki: (IMG:http://img826.imageshack.us/img826/5624/tabelana.th.png) Problem jest tego typu że chciałbym żeby stało się to moim menu, czyli jak najadę kursorem na pierwszą pozycje to cała tabela idzie w dół i pojawia się podmenu, myślę że wiadomo o co chodzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Czy da się zrobić takie menu w oparciu o tabele czy trzeba zmienić wszystko na <ul><li> itp? Jak się za to zabrać od strony CSS'a? podpatrzyłem na stronach z kursami ze są wstawki z js i nie wiem jak się za to zabrać, fajnie by było jakbym mógł liczyć na jakąś poradę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 370 Pomógł: 43 Dołączył: 1.12.2007 Skąd: Kędzierzyn Koźle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak na szybko. nie mam pojęcia czy da się to zrobić na tabelkach ale nie to jest ich przeznaczeniem. Edit: @down: nudy w szkole ^^ Ten post edytował krzywy36 28.03.2011, 19:42:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2011 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O dziękuje, nie spodziewałem się że ktoś to zrobi za mnie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kod prosty do ogarnięcia, myślę że sobie poradzę (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Z góry dzięki za radę z tabelkami tak samo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam Eldiane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 23:27 |