![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Wiem że temat trochę nie związany z FORUM ale, pomyślałem że może tu znajdę pomoc. Chodzi o to że mam zainstalowanego KRASNALA i problem polega na tym, że mam napisana taką powiedzmy małą stronkę, na której zapisuje się tytuły filmów do bazy. Ale podczas zapisu pojawia pusta strona i wszystko stoi w miejscu. Kiedy chce podejrzeć co jest w bazie pojawia się komunikat " Błąd podczas łączenia z bazą danych!!! ". Plik jest napisany poprawnie ... to wiem na 100% tylko problem leży z konfiguracją KRASNALA. Czy ktoś wie może jak skonfigurować KRASNALA tak aby było połączenie z bazą ![]() Z góry dzięki za pomoc ... -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
raczej masz źle ustawione zmienne do połączenia z bazą danych
o ile dobrze pamiętam to uzytkownik to krasnal hasło krasnal host localhost albo 127.0.0.1 a nazwa bazy dancyh to już leży w twoim geście ją utworzyć |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Z góry dzięki za pomoc... -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Że coś masz źle napisane.
A co to nikt Ci nie powie, bo wróżki są drogie, i nikogo na nie nie stać ![]() -------------------- w3c & c++
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:18 |