![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2005 Skąd: Włocławek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam skryptu galerii, która działała by na zasadzie wyświetlenia obrazków z danego folderu. Mam kilkaset zdjęć i nie chce mi się za każdym razem pisać skryptu ze zdjęciami.
Galeria może nie mieć tworzenia miniatur -------------------- <? php $kobieta//kobieta zmienną jest ?>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisane z palca i późno, ale powinno działać...
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2005 Skąd: Włocławek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa, dzięki. Miałbym tylko jeszcze jedno pytanie. Jak zrobić, aby po 4 obrazkach robiło się <br> ?
-------------------- <? php $kobieta//kobieta zmienną jest ?>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
wow dzięki!
-------------------- <? php $kobieta//kobieta zmienną jest ?>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam pytanko; dlaczego wskakuje błąd Cytat Notice: Undefined index: extension in c:\programy\easyphp1-7\www\system\galeria.php on line 12
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak posortować fotki alfabetycznie?, bo próbowałem i losowo mi wyświetla albo wg. daty modyfikacji...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Musisz je przy wczytywaniu zapisywac do tablicy, potem posortowac tę tablicę i dopiero wyswietlac z tablicy juz posortowanej. Temat byl juz omawiany pare razy, poszukaj
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2005 Skąd: ZaBrzE Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak zrobic, zeby galeria brala z jednego katalogu minuaturki a z drugiego duze obrazy?
mam folder, np. IMAGES | | | - DUZE | | | - MALE w miniaturach powinno pokazywac plik 1.JPG z katalogu MALE- jesli klikne na nia to powiekszy mi sie i otworzy plik 1.JPG z katalogu DUZE HELP ![]() ![]() |
|
|
-MWM- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
witam mam problem z tym właśnie skryptem małej galerii a tak dokładniej to za każdym razem pojawiają mi się na początku dwa odnośniki do "." i do ".." ale niewiem jak zrobić aby zmikły.. możecie coś podpowiedzieć
![]() ![]() |
|
|
-MWM- |
![]()
|
Goście ![]() |
już sobie poradziłem wystarczyło troche posiedzieć i pokombinować
![]() |
|
|
-BonZo- |
![]()
|
Goście ![]() |
jak zrobic aby ten skrypt "czytal" formaty plikow png, jpg i gif?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o bardzo fajne , czegoś takiego prościutkiego szukałem tylko jeszcze sie zastanawiam czy dało by sie to tak zrobić żeby po tych 4 obrazkch nie robiło sie <br/> i nastepny rządek tylko żeby był link nastpne/poprzednie - tak żeby wyświetlało np. kolejene/poprzednie 4 zdjecia .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kombinuje i kombinuje ale nie mogę w żaden sposób zrobić aby wyświetlić obrazek na tej samej stronie co miniaturki, korzystając oczywiście z powyższej galerii.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.05.2025 - 07:26 |