![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 452 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
postawiłem serwer MailEnable, pocztę otrzymuje bez problemu, jednak gdy próbuje coś wysłać wyłapuje taki error:
Cytat Wystąpił błąd : : 503 This mail server requires authentication. Please check your mail client settings. chodzi tu o serwer na który chcę wysłać maila czy o mojego MailEnable ? a może to coś z konfiguracją NOCC ? -------------------- \o/
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twój serwer tego wymaga.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz skorzystać z jakiegoś klienta poczty, który obsługuje autoryzacje SMTP.
Według moich informacji jedynie UebiMiau obsługuje tą funkcję... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mi sie wydaje, że autoryzacje SMTP obsługuje każdy klient - w koncu jakoś muszę wysyłać pocztę ... Zresztą mało który serwer SMTP dziala teraz bez autha.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:20 |