![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ELo.
Mam maly problem bo mam formularz z ktorego dane sa wysylane na strone gdzie nastepnie sa wysylane do bazy danych mysql i tam sa zapisywane ofcourse. Wszystko bylo by fajnie gdyby za kazdym razem dodawal bez problemow wszystkie pola. O ile pamietam to trzeba bylo chyba dane konwertowac przez wpisaniem do bazy danych. Jak to sie robilo ? A tak wyglada samo dodawanie do mysql, ktore jak napisalem, raz chodzi a raz nie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
zrób tak
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam podobny problem, mam formularz : http://www.dcs.napier.ac.uk/~06005329/newsTest/news.html
i plik add.php ktory powinien dodawac rekord do bazy (ale tego nie robi). moj wykladowca powiedzial ze jest tam maly blad. sam jakos zmodyfikowal kod i wyswietla te jego dodane newsy - nie powiedzial mi co jest nie tak ;] oto i on:
Wiem ze laczy sie poprawnie z baza, ale nie dodaje rekordow. Tutaj sa wyniki: http://www.dcs.napier.ac.uk/~06005329/newsTest/ Z gory dzieki za pomoc! Ten post edytował siejas 19.05.2007, 12:36:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
najpierw przeczytaj co to napisałem i zapoznaj się z regulaminem...
masz skopane zapytanie -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sorry ale regulamin czytalem po uebkach.
rozumiem ze chodzi o query ale dalej nie widze co zpapralem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:54 |