![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam drobny problem otoz chodzi o to zeby wczytalo mi z bazy danych uzytkownikow i na stronie wygenerowalo mi terminarz ...Tabelka w ktorej jest napisane kto z kim bedzie gral ....w bazie danych bedzie
>>Id >>Uzytkownik >>Zgoda w polu zgoda jest to czy uzytkonik wyrazil zgode na udzial w meczach 1>TAK 2>NIE WIE MOZE KTOS JAK TO ZROBIC ) [size=1]EvoFans.net |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem dlaczego temat jest losowanie bow poście nie piszesz nic o losowaniu...?
a z bazy wyciaganie danych to podstawy sql czyli
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CHyba mnie nie zrozumiales ale chodzi o WYLOSOWANIE TERMINARZA
np uzytkownik1 vs uzytkownik 2 uzytkownik3 vs uzytkownik 4 z tym ze ma to byc losowe.. no i z bazy danych ma pobierac tych uzytkownikow no powiecmy ze sa uzytkownicy w bazie kamil mariusz rafal pawel lukasz maciek i na stronie generuje mi taki mini terminarz ... np .. kamil vs mariusz rafal vs pawel lukasz vs maciek to ma byc losowo ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 10 Dołączył: 6.07.2007 Skąd: opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:05 |