![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
Z racji tego, że czasami brakowało kasy (części do auta, robocizna i inne przyjemności) zainteresowałem się lokatami (nie jedną już założyłem) - więc stworzyłem proste zestawienia lokat w różnych bankach i poukładane wg oprocentowania. Adres strony: http://lokaty.it Na stronie: - kalkulator lokat - czyli ile można zarobić - można sobie oszacować - wyszukiwarka lokat - lokaty bez konta - czyli lokaty z dobrym oprocentowaniem gdzie nie trzeba zakładać konta bankowego by skorzystać z wysoko oprocentowanej lokaty. Uwagi, pomysły i sugestie mile widziane. Strona miała być maksymalnie prosta i czytelna i chyba taka jest, co nie? Wersja na telefony i tablety się tworzy. Od razu kilka pytań: - Czy zakładacie lokaty? Jeśli nie, to dlaczego? - Lepiej pokazywać szczegóły lokaty w jakimś modalu (na tej samej stronie) czy na oddzielnej stronie? Przy testach kilka osób zasugerowało mi takie rozwiązanie. CIekawe czy by to zachęciło do założenia lokaty. -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:16 |