![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 1 Dołączył: 19.08.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam! Próbuje zrobiź skrypt logowania, taki prosty byle był ; ))
O to on:
Tyle że po nacisknięciu loguj strona tylko się odświeża. Hmm... może ktoś wie co tu jest nie tak że tylko strona się odświeża. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast AND w ifach daj &&
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 1 Dołączył: 19.08.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nic nie daje ;((
Musze troche uściślić: Po kliknięciu w loguj przechodzi mi tak jakby do main.php lecz nadal jest ten formularz logowania i nic więcej ;/;/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
No co mam w tej tablicy ? id ;p
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy ten plik, którego kod wkleiłeś to właśnei ten main.php? Bo jeśli tak, to za wyjątkiem tego co napisał @erix działa poprawnie...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Podłaczę się do wypowiedzi... Jeśli main.php i kod jaki nam pokazałeś to ten sam plik to nie ma się czemu dziwić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Logujesz się i owszem, ale przekierowujesz na ten sam plik, więc pokaże on to, co powinien pokazać:) Wrzuć do location inny i sprawdź czy Cię na właściwy przekieruje. Poza tym do pól można wstawić co się chce. Jeśli więc wstawię tam spreparowane zapytanie do bazy to będzie jazda. Mogę też jako login podstawić sobie kod php lub html i też będziesz miał na stronie jazdę (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Zapoznaj się z tematami o bezpieczeństwie bo strona w necie Ci nie pożyje długo (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
@fifi: AND i && to jedno i to samo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Po prostu inny zapis :] Tak samo jak if(warunek) {instrukcja} else {instrukcja} jest równoważne (warunek) ? {instrukcja} : {instrukcja} Tak przy okazji... Jest różnica w działaniu między & i && więc lepiej się nie pomylić (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Mi się wydaje, że może baza zwracać false, a tego nie przewidujesz wcale, gdyż od razu mysql_query walisz do mysql_fetch co w takim wypadku sypać będzie błędem. A jeśli display error masz na false to widzisz pustą stronę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:01 |