![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiecie jak przerobić ten skrypt logowania aby sesja zawsze była taka jak urzytkownika id.Aby 1 sesja odpowiadała zawsze temu samemu urzytkowników.CZyli sesje oparte na id.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
wyciagasz dane z zapytania i dodajesz je do sesji. proste! a na przyszlosc przy wylogowywaniu nie rob $_SESSION['zalogowany'] = 0; tylko session_destroy; poniewaz gdy masz w sesji jeszcze login albo cos takiego to nadal to istnieje a jak niszczysz sesje to niszczysz ja cala
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mlodycompany a możesz mi to napisać z tym id jak kod cały ma prawidłowo wyglądać.
Bo ja się na tym nie znam.Prubuje z lepieć zawsze coś.Html to można powiedzieć że jestem obcykany ale php to nędza.Może kiedyś zatrybie.Ale narazie katastrofa.Potrzebuje te sesje na id po to bo: Jak będżie chciał ktoś kupić odemnie produkt w postaci informacji to aby tylko temu co kupił z tej sesji id wyświetlała się dana inframacja zakupiona,czyli temu urzytkownikowi co naprawdę kupił. Pleas pomocy.Chciałbym to komuś zlecić ale jestem bez forsy lewej.Dlataego szukam pomocy na forum. Ten post edytował kajok 3.06.2008, 17:38:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.10.2025 - 09:51 |