![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 8 Dołączył: 9.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Dopiero zaczynam programować w php obiektowo. Mój problem polega na tym że wyskakuje mi błąd mówiący że obiekt nie został prze konwertowany na string. Miałem do czynienia już z tym błędem i coś tam porobiłem ale teraz nie pamiętam co:P
A tak przy okazji. Jak mówiłem dopiero zaczynam i nie wiem czy w dobrą stronę ide.
Na razie robię sobie takie zadania praktyczne, czyli najprostsze aplikacje a z biegiem czasu co raz bardziej w las:P Czy to dobry sposób? Pozdrawiam Pitter. PS: Dlaczego obiektowy jest lepszy niż ten, ten... normalny:P |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Cytat ten, ten... normalny:P strukturalny. Daje ci większy porządek w skrypcie i łatwośc zarządzania. Latwiej byloby przerzucac setki malych zabawek rekoma czy w pudełkach? W pudełkach. Wiec obiekt tak jakby utrzymuje swoją część funkcji (zabawek) ktorymi mozesz sobie manipulować. W ktorej linii jest blad? podaj tresc tej ;linijki. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 8 Dołączył: 9.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
linia 51. A jeszcze jedno pytanie. Czy to co ja napisałem to jest język php obiektowy czy po prostu strukturalny pozamykany w klasach?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Obiektowy.
Wyłącz register_globals. ini_set albo w php.ini -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ahaaa:P Wiem nawet dlaczego. Ok wielkie dzięki za pomoc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:10 |