![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mam skrypta:
No i mi nie działa. Dlaczemu mnie to nie chce działać ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 23 Dołączył: 2.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro najpierw tworzysz sesje
a później ODRAZU ją niszczysz:
... -------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
WRONA.IT - pozycjonowanie stron www.ecyklopedia.pl |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
nadal nie działa. Potrzebuje skrypcik logowania na bazie. I szukam w necie. Wziołem ten i nie działa. Czy ktoś mogłby być tak miły i mi dac sam skrypt logowania?? :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 23 Dołączył: 2.12.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Człowieku, takich skryptów codziennie na forum jest przynajmniej 4-5, dodatkowo w samym googlu chyba setki, także poszukaj dobrze bo nikt Ci gotowca dawał nie będzie...
-------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
|
|
![]()
|
|
W googlach przepatrzyłem 4 strony i albo nie działa albo jest taki ktory mi nie pasuje. Ja chce taki zeby byl na mysql i na sesjach i zeby działał.
ja mam jedwabisty skrypt ale na plikach i nie potrafie go przerobic na baze i dlatego chce nowy Ten post edytował Mlodycompany 30.03.2008, 00:02:45 |
|
|
![]()
|
|
-------------------- Masz swoje mieszkanie i chcesz je wynająć? Sprawdź ofertę Zarzadządzanie Najmem
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybacz ale muszę zapytać.
Cytat ja mam jedwabisty skrypt ale na plikach (...) Że jaki? ![]() |
|
|
![]()
|
|
chcialem napisac zaje... ale jak mam brzydko mowic to wole napisac jedwabisty
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 23 Dołączył: 2.10.2007 Skąd: Słupsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz gotowca? No dobra chcesz to masz, ale zapamiętaj, że z gotowca się nic nie nauczysz. Lepiej posiedzieć nawet pare dni, ale coś z tego wynieść.
A tak btw, dokładnego linka Ci nie dam. Poszukaj na webtips.pl w dziale tutoriale->php/mysql. Chociaż to zrób sam ;] pozdrawiam -------------------- banan wszyscy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:41 |